ΑρχικήΕπικαιρότηταΔρογώσης εναντίον ψεκασμένων: «Είναι influencers του θανάτου- Οδηγούν σε πτωματοσακούλες»

Δρογώσης εναντίον ψεκασμένων: «Είναι influencers του θανάτου- Οδηγούν σε πτωματοσακούλες»

Λάβρος ήταν ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης στην εκπομπή ”Αντιθέσεις” με τον Δημήτρη Τάκη, κατά των καλλιτεχνών που διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας.

Με αφορμή και το τελευταίο βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου  για τον κορωνοϊό, ο κ. Δρογώσης δήλωσε «Περνάμε μια τεράστια υγειονομική κρίση. Έχουμε κοντά στους 600 νεκρούς. Πραγματικά οποιαδήποτε περσόνα, είτε είναι influencer είτε είναι καλλιτέχνης και ποντάρει πάνω στον θάνατο για να γίνει γνωστός, πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο ηθικά, αλλά πρέπει να επέμβει και η δικαιοσύνη. Εγώ, πραγματικά, ευχαρίστως θα κατέθετα μήνυση μαζί με συγγενείς νεκρών σε ανθρώπους που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και που θέτουν την κοινωνία σε κίνδυνο. Κάποιοι επώνυμοι οι οποίοι θέλουν να ξαναβγούν στη φορά, θέλουν να ξαναβγάλουν τραγούδια, θέλουν να ξανακάνουν θέατρο, θέλουν να ξαναμπούν στο χρηματιστήριο της τέχνης, προσπαθούν να απασχολήσουν την κοινωνία με κάποιες ψεκασμένες θεωρίες για να γίνουν γνωστοί».

Επιπλέον, τόνισε ότι «ο εισαγγελέας πρέπει να μπουζουριάσει αυτούς τους ανθρώπους μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων, διότι υπάρχει νόμος για τις ψευδείς ειδήσεις. Και πρέπει να γίνει καταστολή, διότι έχουμε αξιόλογους επιστήμονες», ενώ υπογράμμισε με νόημα: «κριτική στην κυβέρνηση κάνω κι εγώ και οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κριτική για το πολιτικό πλαίσιο της διαχείρισης. Αλλά το αν υπάρχει ιός ή πως σκοτώνει ο covid, είναι πέρα από την πολιτική αντιπαράθεση. Είναι καθαρά ψευδείς ειδήσεις που οδηγούν σε πτωματοσακούλες».

Στη συνέχεια, ο  Στάθης Δρογώσης τόνισε «σε θέματα ιού, ακούω τους ιολόγους. Και σε θέματα τραγουδιού ακούω τους τραγουδιστές», ενώ πρόσθεσε αστειευόμενος «προτιμώ να ακούσω έναν γιατρό να τραγουδάει, παρά έναν τραγουδιστή να το παίζει γιατρός».

Κατέληξε, λέγοντας ότι «όταν κάποιος παίζει με την υγεία της κοινωνίας, με την υγεία του παιδιού μου, πρέπει η δικαιοσύνη με όλα της τα όπλα να επέμβει. Αρκετά χαϊδεύουμε πια μυαλά. Όποιος εγκληματεί, και φυσικά στοιχειοθετείται με δίκη, με ανάκριση – με τέτοια αντιμετώπιση του κατηγορούμενου – πρέπει να μπουν κατασταλτικά μέτρα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε δολοφόνους, influencers του θανάτου – για να γίνουν γνωστοί- να σκοτώσουν κόσμο. Η άμυνα μας είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Όχι στους influencers του θανάτου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ