ΑρχικήΕπικαιρότηταΈφοδοι αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών – Mεγάλη επιχείρηση στην Αθήνα

Έφοδοι αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών – Mεγάλη επιχείρηση στην Αθήνα

Mεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ξεκίνησε στις 12.30, με εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική.

Η αρχή έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στα κτήρια που στεγάζονται υπάρχουν όπλα και ναρκωτικά.

Η επιχείρηση αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες και σε αυτή παίρνουν μέρος δεκάδες αστυνομικοί που κινήθηκαν χωρίς να κινήσουν υποψίες. Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονίατου Αλκη Καμπανού, αμέσως μετά το άγριο έγκλημα πήγε και κρύφτηκε σε πήγε στο σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού και κρύφτηκε εκεί, καθώς ήταν ένας εκ των υπευθύνων των γραφείων και διέθετε κλειδιά. Ωστόσο, αργότερα αποχώρησε από εκεί, προφανώς θεωρώντας πως θα ήταν από τα πρώτα σημεία που θα ερευνούσε η αστυνομία.

Σαρωτικοί έλεγχοι σε συνδέσμους και στη Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε εφόδους σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν στυλιάρια, σιδηρόβεργες και μπιτόνι βενζίνης και έγιναν 2 συλλήψεις. Σήμερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταλλικά στυλιάρια και κράνη. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και μεταλλικά αντικείμενα αλλά και διάφορα ατομικά εργαλεία.
Στι έρευνες της αστυνομίας και σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί, βγαίνοντας από τον σύνδεσμο, πήραν μαζί τους τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν στυλιάρια, σιδηρόβεργες, πυρσοί, καπνογόνα και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχος έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. στον σύνδεσμο οπαδών του Άρη στην οδό Αργυροπούλου, στον Εύοσμο.

Η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση και στο κτίριο της Αυτόνομης Θύρας 10, του κεντρικού συνδέσμου των οπαδών του Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου τοποθετήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ έλεγξαν το εσωτερικό του κτιρίου.