ΑρχικήΕπικαιρότηταΕκπρόσωπος εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού κατά Πολάκη: «Βαρέθηκα τη λάσπη, είχα καρκίνο και...

Εκπρόσωπος εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού κατά Πολάκη: «Βαρέθηκα τη λάσπη, είχα καρκίνο και με έτρεχε στα δικαστήρια»

Θέση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, πήρε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η Βούλα Γεωργάκη μίλησε για ένα στημένο σκηνικό. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητο τίποτα. Είναι ντροπή, είναι προσβλητικό, είναι στημένο, είναι συκοφαντικό αυτό που γίνεται», ήταν τα λόγια της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η κ. Γωργάκη τόνισε ότι οι εργαζόμενοι κάνανε μια γιορτή, η οποία πραγματοποιείται πολλά χρόνια. «Κάναμε μια γιορτή, την οποία κάνουμε 35 χρόνια. Είναι στοχοποιημένο. Όλα τα χρόνια που υπηρετούμε με σεβασμό και υπερβάλλοντας τον εαυτό μας, υπάρχουν μέρες που δεν μπορούμε ούτε να πιούμε νερό».

«Ο Πολάκης με έτρεχε στα δικαστήρια, ενώ είχα καρκίνο»

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της η ευπρόσωπος των εργαζομένων είπε ότι «επί διακυβέρνησης του ο κ. Πολάκης, με παρέπεμψε στο δικαστήριο για παρακώλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας, ενώ νοσούσα με καρκίνο».

«Το νοσοκομείο δεν είχε εφημερία, είναι άλλο ένα ψέμα. Βαρέθηκα τη λάσπη και τους συκοφάντες», σημείωσε η κα Γεωργάκη και έκανε λόγο για «εμμονική εμπάθεια» και «κομματικό σκοταδισμό που υπήρχε στο νοσοκομείο αλλά επήλθε η εργασιακή ειρήνη».

«Είναι κατάπτυστο, είναι ανήθικο. Μπορούν να μας χτυπήσουν για οτιδήποτε άλλο θέλουν αλλά όχι για αυτό», κατέληξε η κ. Γεωργάκη.