Έξω φρενών με τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: «Δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες»

12 mins read

Στην υπόθεση θρίλερ του Νόβακ Τζόκοβιτς και της συμμετοχής του στο Australian Open αναφέρθηκε ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε συνέντευξη στο WION, ο Τσιτσιπάς άφησε αιχμές για το Νο1 τενίστα. «Σίγουρα παίζει με τους δικούς του όρους και κάνει κάτι που όχι πολλοί παίκτες θα είχαν τα κότσια να κάνουν ειδικά αφού το ATP ανακοίνωσε συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να εισέλθουν στη χώρα οι αθλητές. Κανείς δεν θα σκεφτόταν ότι θα μπορούσα να έρθω στην Αυστραλία ανεμβολίαστος και χωρίς να ακολουθήσω τα πρωτόκολλα που μου έδωσαν», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επαναλαμβάνοντας πόσο τολμηρή θα ήταν μία τέτοια απόφαση.

«Επέλεξα να πάω και να είμαι 100% έτοιμος για ό,τι έρθει και να μην χρειαστεί να σκέφτομαι τίποτα άλλο», σημείωσε και επανέλαβε: «Φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο».

Συνεχίζεται το θρίλερ 

Παράταση στο θρίλερ για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται να δίνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας, καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν αναμένεται να προβεί σήμερα Πέμπτη σε ανακοινώσεις.

Ομοσπονδιακή πηγή της αυστραλιανής κυβέρνησης, που επικαλείται το τοπικό σάιτ The Age, δήλωνε ότι ο Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει το θέμα, αλλά δεν αναμένονται απόψε ανακοινώσεις. «Ο υπουργός εξακολουθεί να εξετάζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης» δήλωσε αξιωματούχος το υπουργείου Μετανάστευσης.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκα με μικρή χρονική καθυστέρηση η κλήρωση του τουρνουά και ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε με τον Σέρβο συμπατριώτη του Μίομιρ Κεσμάνοβιτς.

Η απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του Τζόκοβιτς την περασμένη εβδομάδα ανατράπηκε στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο τη Δευτέρα, αλλά ο υπουργός Μετανάστευσης εξακολουθεί θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα επιτραπεί στον σταρ του τένις να παραμείνει στη χώρα.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα