ΑρχικήΕπικαιρότηταΕΛΑΣ: «Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το φανάρι - Βρήκαμε την ιδιοκτήτρια»

ΕΛΑΣ: «Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το φανάρι – Βρήκαμε την ιδιοκτήτρια»

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ μετά τα επεισόδια στην Πανόρμου να περνούν δίπλα από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να ακούγεται θόρυβος από γυαλιά που σπάνε.
Αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο θόρυβος ήταν εξαιτίας του ότι ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το γκλοπ του και την ώρα που περνούσε δίπλα από το αυτοκίνητο, έσπασε το φανάρι. Κατά την αστυνομία, τίποτα απ’ αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και το φανάρι του αυτοκινήτου δεν το έσπασε αστυνομικός αλλά ήταν σπασμένο από πριν. Διαρροές (!) από την αστυνομία, δε, αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε και την ιδιοκτήτρια, η οποία και είπε πως το φανάρι είχε… σπάσει από πριν.


«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ”.
Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».