Ένατη μέρα νόσησης για τον Γιώργο Τράγκα – Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος του

11 mins read

Την ένατη μέρα νόσησης από τον κορωνοϊό διανύει ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος. Βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου του χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Κουρτζίδης ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν όσα είπε το στέλεχος του κόμματος, Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος είπε την Δευτέρα πως μίλησε με τον κ. Τράγκα και πως είναι καλά στην υγεία του. «Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα», υποστήριξε ο κ Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως «από τη στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του».

Τι είχε πει την Δευτέρα ο Γιώργος Μουκίδης:

Facebook Comments