Επιβάτης γατζώθηκε στον καταπέλτη για να μην χάσει το πλοίο (video)

16 mins read

Απίστευτο περιστατικό στο Λιμάνι του Πειραιά με επιβάτη που έφτασε αργοπορημένος, με αποτέλεσμα να χάσει το πλοίο.

Ωστόσο αυτό όπως φαίνεται δεν το πτόησε. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άνδρας ήθελε να πάρει πάση θυσία το πλοίο που έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά και πήδηξε και πιάστηκε από τον καταπέλτη καθώς αυτό αναχωρούσε!

Ωστόσο η προσπάθεια ήταν μάταιη καθώς δεν τα κατάφερε, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην προβλήτα του λιμανιού.

Για καλή του τύχη, η πτώση έγινε στο έδαφος και όχι στη θάλασσα, αλλά και δεν τραυματίστηκε από την πτώση του.

«Βουλιάζει» το λιμάνι του Πειραιά – Αυξημένη η κίνηση για τον 15Αύγουστο

Στο μεταξύ, αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια, τις εθνικές οδούς αλλά και τα ΚΤΕΛ, καθώς κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος του Δεκαπενταύγουστου για τους αδειούχους.

Σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 26.897 επιβάτες με προορισμούς Νησιά των Κυκλάδων Κρήτη, Ρόδο και βόρειο Αιγαίο.

Για τον Σάββατο αναμένεται για τους ίδιους προορισμούς να αναχωρήσουν 31.556 επιβάτες ενώ την Κυριακή 14-08, 20.519 επιβάτες.

Αν συμπεριληφθούν και τα πλοία που αναχωρούν για προορισμούς του Αργοσαρωνικού που υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετήσουν περίπου 25.000 επιβάτες τις επόμενες τρεις μέρες, μόνο το τριήμερο αυτό αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 100.000 επιβάτες μόνο από το λιμάνι του Πειραιά.

Η τροχαία, βάσει ειδικού σχεδιασμού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., έχει προγραμματίσει αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Οπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., τα μέτρα αναλυτικά περιλαμβάνουν:

• αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής,

• αυξημένη αστυνομική παρουσία και στοχευμένη αστυνόμευση στα σημεία του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων,

• εντατικά μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται αυξημένη ροή διέλευσης,

• ειδικές δράσεις και αυξημένα μέτρα τροχαίας εντός των πόλεων,

• αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική συγκέντρωση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.).

Aπό τις 4 το απόγευμα έως και τις 21.00 το βράδυ τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στα εθνικά δίκτυα, στο ρεύμα εξόδου.

Η απαγόρευση ισχύει και για αύριο, από τις 08:00 το πρωί έως τη μία (13.00) μετά το μεσημέρι.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα