ΑρχικήΕπικαιρότηταΕρασμία Μάνου: Χώρισε η κόρη της Βόσσου λίγους μήνες μετά το σύμφωνο...

Ερασμία Μάνου: Χώρισε η κόρη της Βόσσου λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη

Την απόφαση να προχωρήσουν σε λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν συνάψει πριν λίγους μήνες πήραν η Ερασμία Μάνου και ο φυλακισμένος σύντροφός της Βασίλης Δημάκης.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Βασίλης Δημάκης είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους τον περασμένο Μάιο, με τους δύο τους να υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη του 2022 με τον αρραβώνα τους.

 

 

Η ανάρτηση του Βασίλη Δημάκη για τον χωρισμό τους

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Δημάκης με ανάρτησή του στα social media, ο ίδιος και η Ερασμία Μάνου θα προχωρήσουν σε λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν συνάψει, χωρίς, ωστόσο να αναφέρεται στα αίτια του χωρισμού τους.

 

«Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μάνου πρώην σύντροφο μου!!! Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφής!!!

 

 

 

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή!!! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων!!! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’!!! Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Δημάκης στη σχετική ανάρτησή του.