Έρχεται σωρεία καταγγελιών για τον ηθοποιό που κατηγορούν Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου

15 mins read

Η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, με κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ  πληροφορίες κάνουν λόγο για σωρεία νέων καταγγελιών.
Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.
Λίγο νωρίτερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε ποστάρει την λέξη «Boom» την οποία εικονογράφησε με τρεις δυναμίτες, όσες και οι καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Του ανθρώπου με τον οποίο συμπράττει στην σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία του, αφού ήταν σίγουρα γνώστης του περιστατικού που αφορά την γυναίκα του.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες λένε ότι άλλες δεκατέσσερις γυναίκες ετοιμάζουν τις δικές τους καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την Τετάρτη το απόγευμα λιποθύμησε λίγο μετά από την στιγμή που άρχισε να μην νιώθει καλά, ευρισκόμενος στην κατοικία του στο Ψυχικό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Τρεις περίπου ώρες μετά την εισαγωγή του, η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα. Σε αυτήν όπως και στην πρώτη, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά το εξώδικο του γνωστού ηθοποιού την περασμένη Δευτέρα δεν χρησιμοποίησε κάποια φράση και δεν έγραψε τίποτε, απλώς ανήρτησε ένα συγκεκριμένο σημείο στίξης, την τελεία αρκετές φορές. Μόνο που η οριστική τελεία σε αυτή την υπόθεση θα αργήσει πολύ να μπει για όλους τους εμπλεκόμενους που συνθέτουν το παζλ υποθέσεων που μόλις άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.
 

………………………
Δημοσιεύτηκε από Anna Maria Papaharalambous στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

 
Η αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα χθες το πρωί, ότι το Σωματείο έχει δεχτεί πάνω από 1000 καταγγελίες που αφορούν δεκάδες άτομα ήταν μέχρι το βράδυ το κερασάκι στην τούρτα των αποκαλυπτηρίων.
Όπως έλεγε άλλωστε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής σε συνομιλία με δημοσιογράφο «βαδίζουμε εδώ και μέρες σε ένα τεντωμένο σκοινί με όλα όσα ακούγονται. Ε, κάποια στιγμή θα σπάσει…».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα