Eurobank: Νέα υπηρεσία ePOS για online πωλήσεις με 1 κλικ

15 mins read

Η Eurobank, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες που επιτείνουν την ανάγκη εξ’ αποστάσεως πωλήσεων, θέτει στη διάθεση των επιχειρήσεων τη νέα υπηρεσία Eurobank Payment Link, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι συναλλαγών για τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους, ακόμη και εάν εκείνες δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Με τη νέα υπηρεσία, μεγάλος αριθμός μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, θα μπορούν να διευκολύνουν τις εξ’ αποστάσεως πωλήσεις τους. Η νέα, απλή και εύχρηστη υπηρεσία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε επιχείρηση ως ένα νέο κανάλι συναλλαγών, αποτελεί μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για την εξ’ αποστάσεως (ανέπαφη) αποδοχή πληρωμών με κάρτα και μάλιστα χωρίς τον περιορισμό του ορίου ανέπαφων συναλλαγών των €50.

Κάνοντας χρήση της Eurobank Payment Link, επιχειρήσεις που διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ τους, θα μπορούν να διεκπεραιώνουν εξ’ αποστάσεως παραγγελίες αποστέλλοντας στους πελάτες τους την εντολή πληρωμής με μήνυμα στο κινητό ή email. Συγκεκριμένα θα έχουν την δυνατότητα για:

– Εξ’ αποστάσεως αποδοχή online πληρωμών με κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας από τους πελάτες τους, κατόπιν παραγγελίας μέσω τηλεφώνου, email ή άλλου μέσου. Η υπηρεσία υποστηρίζει επίσης αγορές με δόσεις, επιστροφές και ακυρώσεις ενώ η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει επαναλαμβανόμενες πληρωμές (π.χ. μηνιαίες συνδρομές).

– Μια γρήγορη και απλή διαδικασία πληρωμής με τη δημιουργία ενός link με αίτημα πληρωμής μέσα από την πλατφόρμα ePOS της Eurobank, συμπληρώνοντας τα στοιχεία του πελάτη και της συναλλαγής. Η αποστολή του link γίνεται από την επιχείρηση προς τον πελάτη με όποιο τρόπο επιλέγει (email, SMS κ.ά.) και οι πελάτες πραγματοποιούν την πληρωμή online με την κάρτα τους, σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον και με την απαραίτητη προστασία δεδομένων. Tο Eurobank Payment Link είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα τελευταία πρωτόκολλα ασφαλείας του e-commerce (3D secure / Strong Customer Authentication), παρέχοντας έτσι άλλο ένα μέσο για ασφαλείς εξ’ αποστάσεως πληρωμές με κάρτα.

– Άμεση πίστωση εισπράξεων καθώς οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δουν τα χρήματα στον λογαριασμό όψεως τους, στην Eurobank, την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα πληρωμής.

Για την απόκτηση της νέας υπηρεσίας Eurobank Payment Link οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα επικοινωνίας εδώ.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα