ΑρχικήΕπικαιρότηταΈζησαν τον τρόμο των πλημμυρών αβοήθητα- Σήμερα φιλοξενούνται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων...

Έζησαν τον τρόμο των πλημμυρών αβοήθητα- Σήμερα φιλοξενούνται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων Λάρισας

Εθελοντές στη Θεσσαλία, βοηθούν στην περίθαλψη ζώων συντροφιάς που βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε πλημμυρισμένες περιοχές.

Τα ζώα, φιλοξενούνται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων Λάρισας με την συνεργασία της ειδικής γραμματείας για την προστασία ζώων συντροφιάς ενώ ταυτόχρονα οι κάτοικοι δίνουν μάχη για να αντιμετωπιστούν τα εκατοντάδες προβλήματα από τις πλημμύρες στο νομό.

Στη πόλη της Λάρισας οι κάτοικοι και ο δήμος συνεχίζουν να επιχειρούν ώστε να ολοκληρωθεί η άντληση των νερών που έχουν πλημμυρίσει στις συνοικίες της πόλης, με το σοβαρότερο πρόβλημα να παραμένει στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν τους εθελοντές να φροντίζουν τα ζώα συντροφιάς. 

Γάτα που βρέθηκε εγκλωβισμένη σε πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας φιλοξενείται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων Λάρισας.

Σκύλος που βρέθηκε εγκλωβισμένος σε πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας φιλοξενείται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων Λάρισας.

Γάτα με τα μικρά της που βρέθηκε εγκλωβισμένη σε πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας φιλοξενείται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων Λάρισας.

 

 

 

 

Εθελοντές βοηθούν στην περίθαλψη ζώων συντροφιάς που βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας, τα ζώα φιλοξενούνται στο Δημοτικό καταφύγιο ζώων Λάρισας