Φιντιρίκος: Πρωτοβουλία του επιχειρηματία για συλλογή πρώτων ειδών ανάγκης για τους πυρόπληκτους

10 mins read

Η Fidirikos Group του Δημήτρη Φιντιρίκου, η Κάβα ΚΗΡΕΑΣ του Θεοδόση Νικολάου σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και Dr Χταπόδια, μετά την έκκληση που έκαναν για την κάλυψη με είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται όλες αυτές τις μέρες σε Αττική και Β. Εύβοια και με την δική τους έμπρακτη οικονομική ενίσχυση, προχωρούν στην αποστολή πόσιμου νερού, τροφίμων, φαρμάκων, είδη ρουχισμού, καθαριστικών ειδών κ.α., στις προαναφερθείσες  πληγείσες περιοχές.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συγκινητική και άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας. Οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν χάρη σε αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης είναι τεράστιες !!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μεταφορικές εταιρείες ( Intralink Logistics SA και Bsk Logistics) που μεταφέρουν αμισθί, όλα αυτά που έχουν συγκεντρωθεί στις πληγείσες περιοχές. Ακόμη την BSK Marine(Skipper) για την αποθήκευση και συνεισφορά για την αγορά των προϊόντων αυτών.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερος τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, την κα Κατερίνα Δαλάκα, τον κ Κωνσταντίνο Αργυρό και τον κ Γιώργο Κακοσαίο, για την σημαντική στήριξη και βοήθεια τους.

Η δράση δεν σταματάει εδώ.

Επόμενο βήμα είναι η αναδάσωση, στο οποίο θα είμαστε πάλι όλοι μαζί !!! Γιατί όλα θα τα φτιάξουμε μαζί – ενωμένοι, από την αρχή για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας»,  δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος που δεν είναι η πρώτη που ευαισθητοποιείται για τέτοιου είδους θέματα και στέκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν πραγματική ανάγκη.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα