Φράγκος Φραγκούλης σε καταδρομέα: «Μη μιλήσεις για λάδι και βράδυ, θα σου βάλω πιπέρι»

8 mins read

Τον διάλογο που είχε με νεαρό καταδρομέα στο Μεγάλο Πεύκο περιέγραψε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στους «Αταίριαστους» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κληθείς να σχολιάσει τις απειλές Ερντογάν πως «θα έρθουν ξαφνικά νύχτα» στην Ελλάδα.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ είπε πως ο μικρός καταδρομέας, που δεν ήταν πάνω από 20 ετών, τον πλησίασε και του είπε για τις απειλές της Τουρκίας:

«’’Άκουσε ρε αρχηγέ θέλω να τους πω κάτι’’. Του λέω, μην, μην, μην το πεις, γιατί ήδη το είχε ξεστομίσει. Μη μιλήσεις, του λέω για λάδι και για βράδυ, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα».

 

Ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως τα όσα είπε ο μικρός καταδρομέας δείχνουν το φρόνημα και το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων.

Αναφέρθηκε στις σημαντικές διακρίσεις δύο ελληνικών ομάδων σε διεθνή διαγωνισμό μεταξύ νατοϊκών δυνάμεων στη Γερμανία, καθώς το Ειδικού Τμήμα Αλεξιπτωτιστών πήρε την πρώτη θέση και η Ζ Μοίρα Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών την τέταρτη. Οι Κύπριοι καταδρομής πήραν την 8η θέση, ενώ η Τουρκία επέλεξε να αποχωρήσει από τη δεύτερη ημέρα του διαγωνισμού, «γιατί είδε ότι θα πατώσει».

«Πάντοτε (οι Τούρκοι) όταν πατώνουν, σηκώνονται φεύγουν. Το ‘καναν στο μπάσκετ προχθές με τη Γεωργία, θέλαν να φύγουν», είπε ο στρατηγός.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα