Από νωρίς το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είχε ζητήσει να κατέβει ένα drone που πετούσε στο πάνω από τον Βοτανικό Κήπο.
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο και σύμφωνα με το protothema. gr, σε προσαγωγή δυο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά, καθώς παρά την παράκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της γαμήλιας τελετής του, εντούτοις αυτό δεν κατέστη απολύτως δυνατόν.
Συγκεκριμένα, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων προχώρησε σε προσαγωγή δύο ατόμων, καθώς έγινε απόπειρα λήψεως εικόνων από αέρος με τη χρήση drone, από τη γαμήλια τελετή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, στον Βοτανικό Κήπο Χανίων.
Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή τελετή συνιστά την κορύφωση των τετραήμερων γαμήλιων εορτασμών του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στον τόπο καταγωγής της οικογένειας του, στα Χανιά.
Πηγή Πρώτο Θέμα