ΑρχικήΕπικαιρότηταΓεωργαντάς: Περίπου 30.000 νέοι 18-24 έκλεισαν ραντεβού για εμβολιασμό μετά το freedom...

Γεωργαντάς: Περίπου 30.000 νέοι 18-24 έκλεισαν ραντεβού για εμβολιασμό μετά το freedom pass

Περίπου 30.000 νέοι ηλικίας 18-24 ετών έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό, από τη Δευτέρα, όπου και ανακοινώθηκε το freedom pass.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε ότι μετά και την ανακοίνωση των προνομίων για εμβολιασμένους, υπάρχει έντονη κινητικότητα σε όλες τις κατηγορίες.

Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς, έχουν προγραμματιστεί 120.000 νέα ραντεβού, που αντιστοιχούν περίπου σε 60.000 πολίτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Οι μισοί περίπου εξ’ αυτών είναι οι νέοι 18-24 ετών, οι οποίοι έχουν μπει στην πλατφόρμα κι έχουν κλείσει τα ραντεβού τους.

«Αυτή τη στιγμή έχουν όλη την άνεση να κλείσουν ραντεβού όποτε θέλουν και σε πολλά διαφορετικά σημεία. Αυτό ίσως τους αφήνει για να το δουν λίγο αργότερα. Από την άλλη, αν μείνουμε στον ρυθμό αυτό των εμβολιασμών, στους 100.000 την ημέρα, είναι πολύ ικανοποιητικός για να μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε τέλος του καλοκαιριού», τόνισε, εκτιμώντας ότι τέλος Αυγούστου το ποσοστό θα αγγίξει τον στόχο του 70%.

Δείτε εδώ: