Γεωργιάδης: «Πλαφόν τρία αντισηπτικά ανά καρότσι – Την Πέμπτη θα γεμίσουν ξανά τα ράφια»

10 mins read

«Η επάρκεια προϊόντων είναι απόλυτη» διαβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία σε επιχείρηση στην Χαλκηδόνα προκειμένου να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται οι νέες διατάξεις που προβλέπονται στην τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου με μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Δεν υπάρχει λόγος να κανείς να μπαίνει στην ουρά και να μεταδίδει τον ιό» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας πως «από την Πέμπτη θα υπάρχει ομαλότητα και στα αντισηπτικά, έχουμε από σήμερα αλλά με πίεση» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά με τα  αντισηπτικά τα οποία φυσικά έχουν γίνει ανάρπαστα, ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε ότι «θεσπίζουμε πλαφόν τρία αντισηπτικά ανά καρότσι σούπερ μάρκετ».

Παράλληλα, όπως είπε «σε εφαρμογή των μέτρων από τυ υπουργείο Ανάπτυξης κάνουμε τον πρώτο έλεγχο. Στα σούπερ μάρκετ θα υπάρχει κάρτα εισόδου αριθμημένη. Έχει γίνει διαίρεση των τετραγωνικών του μαγαζιού για να γνωρίζουμε πόσοι πελάτες μπορούν να μπουν. Όποιος πελάτης θα μπαίνει μέσα θα παίρνει κάρτα και θα αφήνει μετά την κάρτα. Πίσω από την κάρτα υπάρχουν οδηγίες που έχουμε εκδώσει. Κάθε μισή ώρα θα υπάρχει ανακοίνωση για το πώς θα προσέρχονται οι πελάτες».

«Θα τον κάνουμε κάθε μέρα τον έλεγχο. Οι κανόνες πρέπει να τηρηθούν και να αποφεύγεται ο συνωστισμός όπως αυτό που κάνουμε τώρα και δεν είναι σωστό» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε. Όλοι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να αποφεύγουμε τον συνωστισμό» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Facebook Comments