Γιατί αναβλήθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή;

7 mins read

Το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε προγραμματίσει για τις 21 Ιουλίου εκδήλωση με θέμα την συμβολή του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας στην (τότε) ΕΟΚ –και νυν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οπως γράφει ο Β. Σκουρής στο ieidiseis, “η εκδήλωση αποκτούσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ομιλητής θα ήταν –όπως αναφερόταν στην πρόσκληση που είχε αποσταλεί ήδη στους αποδέκτες- ο Κώστας Καραμανλής!

Ο πρώην πρωθυπουργός, βλέπετε, δεν μιλάει συχνά -για την ακρίβεια μιλάει σπανίως- και, επιπλέον, θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του για το δρόμο που πολλές φορές παίρνει και καταθέτοντας τις προτάσεις του για το πού και πώς πρέπει να πορευτεί!

Στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, μάλιστα, θα παραβρίσκονταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς είχε αποδεχτεί τη σχετική πρόσκληση. Αξίζει να σημειωθεί πως έως τώρα ο νυν πρωθυπουργός είχε κατηγορηθεί από «καραμανλικούς» πως περιφρονεί τον ιδρυτή της παράταξης, αφού αποφεύγει ακόμα και να αναφέρει και το όνομά του σε σημαντικές στιγμές στη Βουλή ή σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις του.

Η εκδήλωση, όμως, αιφνιδίως, ανεβλήθη, με αιτιολογία την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού”.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα