ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιατρός υποστηρίζει πως έλαβε το sms: «Θα σου τελειώσω την καριέρα», από...

Γιατρός υποστηρίζει πως έλαβε το sms: «Θα σου τελειώσω την καριέρα», από τον Καλλιάνο- Τι απαντά ο βουλευτής

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου. 

Ο συνήγορος του καθηγητή αγγειοπλαστικής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, για τα όσα καταγγέλθηκαν για «φακελάκι».

«Όταν ακούγεται μία καταγγελία, η οποία ουσιαστικά που αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα, όπου ένας άνθρωπος πανεπιστημιακός με πολύχρονη παρουσία στα ιατρικά δρώμενα της χώρας, διδάσκει φοιτητές και γιατρούς, χειρουργεί καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, σώζει ζωές, είναι αναγνωρισμένος επιστήμονας στο εξωτερικό και αποτελεί κεφάλαιο της ιατρικής στη χώρα μας. Όταν επιχειρείται να ακυρωθεί η ηθική υπόσταση αυτού του ανθρώπου με μία τέτοια καταγγελία, το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι να απαντήσω, σεβόμενος πάντοτε τον πόνο της οικογένειας για τον θάνατο. Είναι μία καταγγελία όψιμη, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκτός του ότι ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του δεν ζήτησε ποτέ φακελάκι, κατήγγειλε ότι ο Γιάννης Καλλιάνος έστειλε δύο sms στον καθηγητή. «Συγχρόνως με αυτό το μήνυμα που έστειλε ο κ. Καλλιάνος όπου εκφράζει την περίσσεια εκτίμησή του, ήρθε μετά ένα άλλο μήνυμα που λέει “υπόσχομαι, θα σου τελειώσω την καριέρα“», είπε ο δικηγόρος του γιατρού.


Τι απαντά ο Γιάννης Καλλιάνος

Ο Γιάννης Καλλιάνος επέμεινε ότι ο πατέρας του έπρεπε να μπει σε ΜΑΦ λόγω της επιβαρυμένης υγείας του και πως δεν θα έπρεπε να γίνει ο ακρωτηριασμός του σε απλή κλίνη του νοσοκομείου.

O Γιάννης Καλλιάνος, τόνισε ότι όλοι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις κανείς δεν βρέθηκε στο δωμάτιο του πατέρα του. «Ο πατέρας μου πήγε στα επείγοντα στην εφημερία και περίμενε 5 ώρες σε ένα ράντζο της εφημερίας. Δεν ζήτησα από κανέναν να με εξυπηρετήσει. Όταν ο πατέρας μου έσβηνε και κατέρρεε ο οργανισμός του ζήτησα μόνο να του παρασχεθεί η υποστήριξη που χρειάζεται, ώστε να επιβιώσει. ΜΑΦ ή ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση. Δεν ζήτησα διασωλήνωση», πρόσθεσε.

Ακόμα και ο υπουργός Υγείας, έχει δηλώσει τόσες φορές ότι οι γιατροί του είπαν ότι ο πατέρας μου πάει καλά. Άρα δεν έχουν πει ανακρίβειες μόνο σε εμένα, αλλά και στον ίδιο τον υπουργό.

Τι είπε για τα απειλητικά μηνύματα

«Για όνομα της Παναγίας. Τι απειλητικά μηνύματα θα έστελνα; Ένας άνθρωπος που ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα απλά συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και του έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πώς μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού πάει ο κορεσμός πήγε στο 60, βάλτε τον σε μία ΜΑΦ. – Όχι δεν το λέει το πρωτόκολλο».

«Έστειλα πολλά μηνύματα στους ανθρώπους αυτούς, στον καθηγητή, και του είπα κατά λέξη κύριε καθηγητά… ξεκίνησα πάρα πολύ ευγενικά στην αρχή. Δεν τον έβρισα τον άνθρωπο στο τέλος, απλά είχα απαυδήσει και λέω είναι ντροπή αυτό που έγινε και δεν είναι λογικό για την καριέρα σας κλπ να γίνονται αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε.

Για το φακελάκι, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε πως ο ίδιος δεν έδωσε σε κανέναν φακελάκι. “Η μητέρα μου του τα έδωσε, στην αρχή είπε όχι και μετά η μητέρα μου του είπε είναι για τον άντρα μου και στο τέλος τα δέχτηκε”.