ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ άγνωστη προσφορά του Πρωθυπουργού στους άπορους- Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της...

Η άγνωστη προσφορά του Πρωθυπουργού στους άπορους- Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”, Δημήτρης Καρκανοραχάκης, αποκάλυψε στο Action24 και την εκπομπή Briefing με τον Γ. Πιέρρο, μία προσωπική προσφορά του Πρωθυπουργού που δεν είχε γίνει γνωστή ως τώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε πρόσφατα τη συγκεκριμένη ταβέρνα στο Κερατσίνι, που καθημερινά μοιράζει 700-800 μερίδες φαγητού σε άπορους και θέλησε να βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο νεαρός ιδιοκτήτης της.

Όπως είπε κ. Καρκανοραχάκης: «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε 800 μερίδες την ημέρα, σήμερα κάναμε 3.500 γιουβαρλάκια… Αυτή τη στιγμή βοηθά ο κόσμος με τις προμήθειες» ενώ τόνισε «βοηθά και ο πρωθυπουργός».

Διευκρινίζοντας τι εννοεί ότι βοηθά ο Πρωθυπουργός, ανέφερε: «Από αύριο αναλαμβάνει κάποια έξοδα, όπως τις μπουκάλες προπανίου, το ψωμί. Θα μου τα πληρώνει ο ίδιος». 

Στη συνέχεια, ο κ. Καρκανοραχάκης τόνισε ότι λαμβάνει συστηματική βοήθεια από κάποιους ανθρώπους για την προμήθεια προϊόντων για την παρασκευή των γευμάτων που προσφέρει σε καθημερινή βάση στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τέλος, έκανε έκκληση να συνδράμουν όσοι επιθυμούν να προσφέρουν είτε πρώτες ύλες, είτε ράντζα.