ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ απάντηση της αεροπορικής εταρείας για την πτήση-θρίλερ Αθήνα-Κεφαλονιά

Η απάντηση της αεροπορικής εταρείας για την πτήση-θρίλερ Αθήνα-Κεφαλονιά

«Η εταιρεία μερίμνησε για την άμεση μεταφορά των επιβατών στον τελικό προορισμό με άλλο αεροσκάφος, ενώ όλη η επιχείρηση διεξήχθη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας» υποστηρίζει η Sky Express για την πτήση-θρίλερ με προορισμό την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, διαπιστώθηκε μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», «τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα αντιπαγετικής προστασίας», έτσι, ο κυβερνήτης ζήτησε επιστροφή στην Αθήνα, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών αυτή «διήρκησε παραπάνω από το συνηθισμένο».

Η ανακοίνωση της Sky Express

Αναφορικά με την πτήση GQ260 από Αθήνα προς Κεφαλλονιά, το Γραφείο Τύπου της Sky Express, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Το αεροσκάφος της Sky Express αναχώρησε από το αεροδρόμιο των Αθηνών, με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά, με 50 επιβαίνοντες. Μετά την απογείωση του από την Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, ο κυβερνήτης ανέφερε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα αντιπαγετικής προστασίας. Ως εκ τούτου, ο κυβερνήτης βάσει των πρωτοκόλλων ασφαλείας τόσο της κατασκευάστριας εταιρείας του αεροσκάφους, όσο και των Αρχών και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ζήτησε άδεια επιστροφής στο αεροδρόμιο των Αθηνών, η οποία λόγω έντονων καιρικών συνθηκών κατά την προσέγγιση, διήρκησε παραπάνω από το συνηθισμένο.

Η εταιρεία μερίμνησε για την άμεση μεταφορά των επιβατών στον τελικό προορισμό με άλλο αεροσκάφος, ενώ όλη η επιχείρηση διεξήχθη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.