Η επέλαση του Ιανού: Δύο νεκροί, τεράστιες καταστροφές (video)

8 mins read

Η επέλαση του «Ιανού» έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τον κυκλώνα να «σαρώνει» τη χώρα τις τελευταίες ώρες.
Δυστυχώς τα ξημερώματα του Σαββάτου η χώρα θρήνησε το πρώτο θύμα ης φονικής -όπως αποδεικνύεται- κακοκαιρίας, το οποίο καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.
Πριν από λίγο, καταγράφηκε και δεύτερος νεκρός από την περιοχή της Καρδίτσας. Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο απο το χωριό Μαγουλίτσα, ο οποίος αγνοείτο απο χθες το μεσημέρι.Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Γιώργο Λαδόπουλο, περίπου 30 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στον Σταυρό Φαρσάλων.
Ακόμα, αγνοούμενη είναι μία γυναίκα που αγνόησε με το όχημα της τις συστάσεις των αρμοδίων.
Οι καταστροφές σε όλη την Ελλάδα είναι τεράστιες αφού χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και χωριά έχουν «βυθιστεί» στο νερό, ενώ πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν, αφού έσπασαν φράγματα σε παρακείμενους ποταμούς, με το νερό να κατακλύει πόλεις και χωριά και να φτάνει ακόμη και σε ύψος μισού μέτρου.

Facebook Comments