ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ κακοκαιρία Αθηνά «χτύπησε» την Εύβοια - Δρόμοι κόπηκαν στη μέση (photos...

Η κακοκαιρία Αθηνά «χτύπησε» την Εύβοια – Δρόμοι κόπηκαν στη μέση (photos και video)

Η κακοκαιρία «Αθηνά» πλήττει από το βράδυ της Παρασκευής (08/10) και ακόμα πιο έντονα από το πρωί του Σαββάτου (09/10), πολλές περιοχές στην Εύβοια που το καλοκαίρι είχαν έρθει αντιμέτωπες με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ολόκληρες πόλεις έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δρόμοι έχουν κλείσει από κατολισθήσεις.

evia-1

Βίντεο από την κακοκαιρία στην περιοχή Φραγκάκη

Ειδικότερα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του evima.gr έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις σε Αχλάδι, Κοτσικιά.

Εύβοια κακοκαιρία «Αθηνά»

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, κάνει έκκληση στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί., ενώ σύμφωνα με όσα δήώσε στο evima.gr, «Κατακλυσμό έκανε νωρίτερα στο ανατολικό κομμάτι του Δήμου. Η βροχή είναι έντονη με αποτελέσματα να δημιουργήσει προβλήματα και να κόψει στα δύο την παραλία των Λουτρών. Ωστόσο έχουμε διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Εύβοια κακοκαιρία «Αθηνά»

Εύβοια κακοκαιρία «Αθηνά»

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.

Κακοκαιρία: Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς που κινούνται προς Β. Εύβοια – Έχουν σημειωθεί καταπτώσεις βράχων

Πηγή Φωτό: evima.gr