ΑρχικήΕπικαιρότηταH Λατινοπούλου για το «τέλειο πακέτο» Κασσελάκη

H Λατινοπούλου για το «τέλειο πακέτο» Κασσελάκη

Η Αφροδίτη  Λατινοπούλου με ένα νέο της βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετείται για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου.

Η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής» σχολιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου και λέει τα εξής:

«Το φαινόμενο Κασσελάκης ή ο θρίαμβος της αερολογίας και της εικόνας επί της πολιτική Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε αρκεί να συνασπιστούν κάποια κέντρα πέραν του Ατλαντικού με εγχώριους ολιγάρχες και έτσι ένα χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο με διαδικασίες εξπρές θα γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι δημιούργημα των social media όπως κάποιοι αφελώς ισχυρίζονται; Φυσικά και όχι. Πριν 20 μέρες δεν τον ήξερε άνθρωπος στα social media, ούτε είχε κάποιο ιδιαίτερο κοινό να τον ακολουθεί.

Τίποτα απολύτως. Όταν λοιπόν ακούω ότι τον έβγαλαν τα social media απλά γελάω. Όμως, έχει τη στήριξη πολλών παραγόντων, από τον Τσίπρα που τώρα καταλαβαίνουν πολλοί γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική μέχρι όλα τα ΜΜΕ και έτσι με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του τυχαία έπαθαν μια φρενίτιδα άπαντες.

Μην ξεχνάμε και το εξαιρετικό επικοινωνιακό του επιτελείο μόνο που κάνει εκπληκτική δουλειά, μόνο που κανείς δεν ξέρει ποιο είναι.

Βοηθά βέβαια πως είναι νέος, ανοικτά δηλωμένος γκέι, με σύντροφο, έχει μια εμφάνιση αψεγάδιαστη που θυμίζει ροκ σταρ και φυσικά σκύλο. Το τέλειο πακέτο. Βάλτε και τη θητεία του στην Αμερική και δένει το γλυκό».