ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ PwC στηρίζει το πρόγραμμα Elevate Greece

Η PwC στηρίζει το πρόγραμμα Elevate Greece

H PwC Ελλάδας συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας και της ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών μέσω στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών.

Σε αυτό το πλαίσιο η PwC στηρίζει δυναμικά το Elevate Greece, την πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης, που αποσκοπεί στην ενίσχυση, ανάπτυξη και εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Συγκεκριμένα, από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούνιο του 2021, η PwC Ελλάδας έχει συμμετάσχει ενεργά στην ενίσχυση και καθοδήγηση νεοφυών επιχειρήσεων που εντάσσονται στο πρόγραμμα Elevate Greece, μέσω ειδικά σχεδιασμένων συμβουλευτικών σεμιναρίων. Ειδικότερα μέσω της διαμόρφωσης και παροχής 17 σεμιναρίων, 23 στελέχη της εταιρείας αλληλεπίδρασαν με 86 startups συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων 126 μελών τους σε αυτά.

Ο Κυριάκος Ανδρέου, Αdvisory Leader, PwC Ελλάδας, δηλώνει σχετικά: «Οι ελληνικές startups αποτελούν μέρος της καινοτομίας στη χώρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες όπως το Elevate Greece την οποία εγκαινίασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, που δεν περιορίζονται μονάχα στην οικονομική στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων αλλά και στον εφοδιασμό των μελών τους με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιχειρηματική εδραίωση τους στην αγορά.

H συμμετοχή μας με βραβείο στο πλαίσιο των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας της πρωτοβουλίας Elevate Greece, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μας κάνει μέρος της έναρξης του επιχειρηματικού ταξιδιού».