Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020

6 mins read

H Τράπεζα Πειραιώς, Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, στηρίζει έμπρακτα τον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 και την προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ να ενθαρρύνει την άθληση, τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020 δίνει την δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν, με ασφάλεια, σε όποιον αγώνα δρόμου της διοργάνωσης θέλουν (Μαραθώνιος Δρόμος, 10χλμ, 5χλμ), επιλέγοντας τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν και την ημέρα και ώρα που θα αγωνιστούν, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Προκειμένου να ενθαρρύνει το κοινό να συμμετέχει, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει 5.000 yellows σε όλους όσοι χρησιμοποιήσουν πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα έκδοσής της για την εγγραφή τους στους αγώνες του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020 και είναι μέλη του προγράμματος yellow.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησης της άθλησης και της ευεξίας στους εργαζομένους της, θα συμμετέχει στη διοργάνωση με τη Piraeus Bank Winners Running Team, με 100 δρομείς – εργαζόμενους της Τράπεζας.

Πληροφορίες στο link της εφαρμογής https://live.sporthive.com/event/9838, εγγραφές στο https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/virtual-run-gr/register-vr-gr

Facebook Comments

Τελευταία Νέα