ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ βράβευση Πατούλη στον Δημήτρη Φιντιρίκο για την στήριξή του στους παραολυμπιονίκες

Η βράβευση Πατούλη στον Δημήτρη Φιντιρίκο για την στήριξή του στους παραολυμπιονίκες

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά που διοργανώθηκε σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, επ’ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρία, ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος προσέφερε στους Έλληνες παραολυμπιονίκες το ποσό των 5.000 ευρώ στον καθένα, προκειμένου να δείξει εμπράκτως τη στήριξή και την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους σε όλο τον κόσμο, κάτι που ο ίδιος δεν κάνει για πρώτη φορά.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος αφού συνεχάρη τους αθλητές, βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Δημήτρη Φιντιρίκο για την στήριξή στους παραολυμπιονίκες αλλά και τη γενικότερη γνωστή ανθρωπιστική του δράση. Οι δυο τους είχαν μια εκτενή συζήτηση για περαιτέρω κοινές δράσεις προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, με την υπόσχεση να παλεύει ο καθένας από το μετερίζι του για το κοινό καλό και την ουσιαστική ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:

Βραβεύσαμε σήμερα ανθρώπους που έμπρακτα έχουν βοηθήσει με τις ενέργειες και τις δράσεις τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, επ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Στην #Περιφέρεια_Αττικής υπερασπιζόμαστε την Ισότητα, αποδεχόμενοι τη διαφορετικότητα!

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος με τη σειρά του ανέφερε:

«Η προσφορά και η έμπρακτη στήριξη στους Έλληνες παραολυμπιονίκες μας δε μετριέται με λόγια αλλά με πράξεις. Επιλέξαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία να τιμήσουμε τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους σε όλο τον κόσμο, κυρίως με τη δύναμη της ψυχής τους.

Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που στηρίζει τους αθλητές μας και με τίμησε προσωπικά με μια επιβράβευση που τη «χαρίζω» απλόχερα σε αυτούς τους ήρωες που γίνονται παράδειγμα για όλους μας»

Το παρών έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας.