Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά:« Το ΟΧΙ του 2015 προδόθηκε για προσωπικά και οικονομικά οφέλη»

9 mins read

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου εξαπολύει η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας ότι η «κωλοτούμπα» μετά το δημοψήφισμα του 2015 έγινε για «για ένα κομμάτι εξουσίας».

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής με αφορμή την συμπλήρωση των 6 ετών από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 τονίζει σε ανακοίνωσή της:

«Πριν από 6 χρόνια, ο Ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία κι είπε ένα τρανό ΟΧΙ.

ΟΧΙ στην υποτέλεια, ΟΧΙ στην νέα οικονομική και πολιτική υποδούλωση.

Αυτό το ΟΧΙ μας γέμισε περηφάνια κι αισιοδοξία και πείσμα για να παλέψουμε μέχρι να αποκατασταθεί το δίκαιο και το δίκιο του λαού μας.

Αυτό το ΟΧΙ πολύ γρήγορα προδόθηκε, από ιδιοτελείς και φαύλους κυβερνώντες, που καταπάτησαν τη λαϊκή εντολή, για ένα κομμάτι εξουσίας και για προσωπικά και οικονομικά οφέλη.

Όμως, το ΟΧΙ δεν εξαϋλώθηκε.

Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015 είναι ένα ιστορικό πρώτο βήμα της Νέας Απελευθέρωσης, για την οποία πρέπει να δουλέψουμε, αν θέλουμε να δούμε την Πατρίδα μας Ανεξάρτητη και τον λαό μας κυρίαρχο.

Το ΟΧΙ είναι μια πολύτιμη, παρακαταθήκη Ελευθερίας, Δημοκρατίας κι Ανεξαρτησίας για τον λαό και για τη χώρα μας.

Που εναπόκειται σε εμάς το να δικαιωθεί. Για τις γενιές μας, για τα παιδιά μας, αλλά και για όσους, πριν από εμάς, πάλεψαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία».

 

Δείτε εδώ την ανάρτησή της στο Facebook:

 

Facebook Comments