ΑρχικήΕπικαιρότηταΗράκλειο: Διασωληνωμένη η 44χρονη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Ηράκλειο: Διασωληνωμένη η 44χρονη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 44χρονης η οποία έχει εγκεφαλικό αιμάτωμα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η 44χρονη  είχε εισαχθεί αρχικά στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου με θρόμβωση στο κεφάλι και από εκεί, διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που παρουσίασε χθες, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, η κλινική της εικόνα είναι ελαφρώς βελτιωμένη.

«Οι εξετάσεις δείχνουν ότι αυξάνονται τα αιμοπετάλια και αυτό είναι θετικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, είπε πως η 44χρονη παρουσίασε «μια πτώση του επιπέδου συνείδησης, διασωληνώθηκε, έγινε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία».

 

«Θέλω το παιδί μου πίσω» – Ξέσπασε η μητέρα της 44χρονης

«Το μόνο που θέλω, η κόρη μου να γίνει καλά. Θέλω το παιδί μου πίσω, όπως ήταν πριν κάνει το εμβόλιο» λέει η μητέρα της 44χρονης γυναίκας. «Δεν θέλω αποζημιώσεις, δεν θέλω τίποτα. Θέλω την υγεία του παιδιού μου», προσθέτει.

Τα τελευταία νέα για την πορεία της 47χρονης
Την ίδια ώρα, σε σταθερή κατάσταση στη νευρολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, συνεχίζει να νοσηλεύεται και η 47χρονη που υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.