ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Ελευσίνα θρηνεί- Στις 5 το απόγευμα η κηδεία του άτυχου 29χρονου...

Η Ελευσίνα θρηνεί- Στις 5 το απόγευμα η κηδεία του άτυχου 29χρονου Μιχάλη

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης το τελευταίο αντίο από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, για τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη, ο οποίος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Επίσης κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η «Original 21» ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο Μιχάλης Κατσούρης. Με ανάρτησή της καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να αποχαιρετήσει τον 29χρονο με προσυγκέντρωση στις 12:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!».

Μοιραίο το τραύμα στο χέρι του Μιχάλη
Από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προήλθε από το τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, υπέκυψε ο 29χρονος Μιχάλης, κατά τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή, ο νεαρός έχασε σχεδόν όλο του το αίμα μέσα σε 10 λεπτά.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, που έκανε τη νεκροτομή, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας.

Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Μιχάλης περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, και όταν βρέθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά.

 

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ