ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ ευκαιρία της μέρας! Πωλείται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο- Τιμή €50.000.000

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλείται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο- Τιμή €50.000.000

Είναι δίπλα στη Μύκονο και είναι ακατοίκητο. Λέγεται Τραγονήσι κι έχει επάνω του μόνο ένα εκκλησάκι. Η αγγελία είναι πρόσφατη και η τιμή του; Μόλις €50.000.000.

Πρόκειται για μία μικρή βραχονησίδα που βρίσκεται λίγα ναυτικά μίλια ανατολικά της Μυκόνου και την αγγελία ψάρεψε το mykonoslive.tv.


Το Τραγονήσι ή αλλιώς Δραγονήσι όπως ονομάζεται έχει έκταση 2.500 στρέμματα και σύμφωνα με την αγγελία του μεσιτικού γραφείου ZL Development Mykonos Golden Luxury, πωλείται για 50.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγγελία, μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε σε κομμάτια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ

Στην πραγματικότητα, στο Τραγονήσι δεν υπάρχει πράσινο ούτε για δείγμα παρά μόνο γκρεμνά, κοφτερές πέτρες και γλιστερά χαλίκια. Πάνω στα βράχια του είναι χτισμένο και το εκκλησάκι της Παναγίας.
Παρότι στο νησί δεν υπάρχει πράσινο, αλλά μόνο γκρεμοί, κοφτερές πέτρες και χαλίκια, στην αγγελία αναφέρεται πως είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Μάλιστα τονίζεται πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο, το ακριβότερο και πλουσιότερο νησί της Ελλάδας.

 

Πηγή: mykonoslive.tv.