Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» (video)

11 mins read

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έδωσε στην δημοσιότητα το σήμα της Επιτροπής.

Η κ. Αγγελοπουπούλου, μέσα από το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, αναφέρει ότι «το σήμα επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους».

Μάλιστα, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην ανάρτηση της έγραψε το εξής: «Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως, εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα. Και αυτό είναι το σήμα μας. Το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας. Ας το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας».

Η επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» αναφέρει:

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η Επιτροπή λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Σκοπός της είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, να μην είναι μόνο αφορμή για λαμπρούς εορτασμούς, αλλά και ευκαιρία, προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος και να καταθέσουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο.

Το σήμα επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της «φυγής προς τα εμπρός», με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον.

Το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group.

Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι και ο ιστότοπος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: www.greece2021.gr

Facebook Comments