ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ πρόταση Μόσιαλου για να τιμήσει ουσιαστικά η πολιτεία την Γεννηματά

Η πρόταση Μόσιαλου για να τιμήσει ουσιαστικά η πολιτεία την Γεννηματά

Με ανάρτησή του ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά, ενώ κάνει και μια πρόταση, για το πως μπορεί η πολιτεία να την τιμήσει επί της ουσίας.
Στην ανάρτησή του αρχικά αναφέρει «Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα. Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα».
Και εν συνεχεία κάνει την πρόταση «Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει ‘Φώφη Γεννηματά».
Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:
Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα. Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα. Ως το τέλος.
Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει ‘Φώφη Γεννηματά’.