Ιntralot: Επέκταση συμβολαίου στην Τζόρτζια των ΗΠΑ

5 mins read

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2029 με την Georgia Lottery Corporation, τη Λοταρία της Πολιτείας της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας την επιτυχημένη εξαετή συνεργασία της.

Το έργο αφορά στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών για την παρακολούθηση των παιγνιομηχανών COAM (Coin Operated Amusement Machines).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, Χρήστος Δημητριάδης, ευχαρίστησε την Georgia Lottery Corporation για τη μακροχρόνια συνεργασία που έχει σκοπό να συνδράμει στη μεγιστοποίηση της συνεισφοράς σε εκπαιδευτικούς πόρους της Πολιτείας της Τζόρτζια. Από την πλευρά του Byron Boothe, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. μίησε με ενθουσιασμό για την επέκταση της συνεργασίας με την Georgia Lottery Corporation για τη διαχείριση του έργου COAM.

Οι ομάδες της INTRALOT και της Georgia Lottery Corporation, μέσα από τη στενή συνεργασία τους τα τελευταία έξι χρόνια, δημιούργησαν μια αποτελεσματική διαχείριση παρακολούθησης των παιγνιομηχανών COAM.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα