ΑρχικήΕπικαιρότηταΕιρωνεία από τους επιχειρηματίες της Μυκόνου: «Πάρτι σε βίλες και σκάφη, ελάτε»

Ειρωνεία από τους επιχειρηματίες της Μυκόνου: «Πάρτι σε βίλες και σκάφη, ελάτε»

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση είπαν να αντιδράσουν τα σωματεία της Μυκόνου (ΣΕΔΕΜ και ΣΕΕΧΩΜ) απέναντι στα μυστικά πάρτι που διοργανώνονται στο Νησί των Ανέμων.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «Με χαρά ενημερώνουμε όλες και όλους εσάς, τους φίλους και επισκέπτες μας ότι, τα προγραμματισμένα events των επιχειρήσεών μας, τα μεταφέρουμε σε χώρους που επιτρέπεται νόμιμα η διεξαγωγή τους, δηλαδή σε ΒΙΛΕΣ και ΣΚΑΦΗ».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοινώση:
Με χαρά ενημερώνουμε όλες και όλους εσάς, τους φίλους και επισκέπτες μας ότι, τα προγραμματισμένα events των επιχειρήσεών μας, τα μεταφέρουμε σε χώρους που επιτρέπεται νόμιμα η διεξαγωγή τους, δηλαδή σε ΒΙΛΕΣ και ΣΚΑΦΗ.
Πιο αναλυτικές οδηγίες για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής όλων αυτών των πάρτι, θα ανακοινώνει η κάθε επιχείρηση.
Στα πάρτι αυτά μπορείτε να εισέρχεστε χωρίς τεστ, να είστε όρθιοι, να χορεύετε όπως παλιά και θα έχετε έκπτωση 30%, αφού δεν θα κόβονται αποδείξεις ούτε θα ασφαλίζεται το προσωπικό.
Υ.Γ.: Η παραπάνω ανακοίνωση ισχύει για πέντε ημέρες και θα επανέλθουμε όταν δούμε το νέο ΦΕΚ της κυβέρνησης. Την περιμετρική ασφάλεια του πάρτι θα την αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία.
Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΔΕΜ)
Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΕΧΩΜ)