ΑρχικήΕπικαιρότηταΉττα για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Νέος πρόεδρος ΣΕΗ ο Νίκος Καραγιώργης

Ήττα για τον Σπύρο Μπιμπίλα – Νέος πρόεδρος ΣΕΗ ο Νίκος Καραγιώργης

Ο Νίκος Καραγιώργης είναι ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο οποίος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητές του μετά το τέλος της θητείας του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο νέος πρόεδρος έγραψε σε ανάρτησή του στα social media:

Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα.
Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά.
Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε”.

 

Ο απερχόμενος πρόεδρος Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του αναφέρει:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συναδέλφους με ξαναψήφισαν για πολλοστή φορά και με έφεραν για μια ακόμα φορά πρώτο σύμβουλο σε ψήφους άσχετα από παρατάξεις στο ΣΕΗ κ πρώτο σε σταυρούς για δωδέκατη διετία στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ που το αγαπώ και το υπηρετώ γιατί οι σκοποί και οι στόχοι του της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης γεμίζουν με ομορφιά και γαλήνη την ζωή μου..

Η πικρα μου και η απογοήτευση είναι μεγάλη γιατί τα 2/3 όσων έχουν δικαίωμα ψήφου δεν ήρθαν να κάνουν το χρέος τους .Αν αυτο δεν αλλάξει το Σωματείο μας και όλη η κοινωνία που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο της αποχής θα νοσεί όλο και περισσότερο. Κανείς από τους μη συμμετέχοντες δεν έχει δικαίωμα πλέον να κρίνει το αποτέλεσμα που δημοκρατικά προήλθε. Θα υπηρετησουμε από κάθε θέση τα δικαιώματα των ηθοποιών με τον τρόπο που εμείς γνωρίζουμε… Η εκμετάλλευση των εργαζομένων πρέπει να σταματήσει και οι συλλογικές συμβάσεις πρέπει να γίνουν ξανά πραγματικότητα. Με σύνεση και συνεργασία όλα μπορούν να πετύχουν… Ε

Ευχαριστώντας όλους που συνεργαστήκαμε τα 4 τελευταία χρόνια κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία !H φώτο από τις προσφατες εκλογες του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ και πλάι μου η επονομαζόμενη από μένα για την ευθύτητα της “σιδηρα κυρία” που εκλέχτηκε στο ΔΣ του ΤΑΣΕΗ @katetheatre πολυαγαπημένη και πολυτάλαντη Κατερίνα Ζαχαριουδάκη.”