Καλείται ως ύποπτη για αδήλωτη περιουσία 30 εκ. ευρώ, η Μαρία Καρρά

9 mins read

Καλείται από τις εισαγγελικές αρχές, ως ύποπτη για αδήλωτη περιουσία 30 εκ. ευρώ, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Με την ιδιότητα της υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων η Μαρία Καρρά, θα δώσει εξηγήσεις καθώς φέρεται να μην έχει δηλώσει περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η  δημοσιογράφος Μαρία Καρρά, κλήθηκε σε ανωμοτί εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τη διαβίβαση του πορίσματος της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα για τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα με το πόρισμα, η Μαρία Καρρά απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Η κλήση της για ανωμοτί εξηγήσεις αφορά δύο κακουργήματα και συγκεκριμένα την υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων στον εισαγγελέα προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα είναι σε εξέλιξη έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας που αφορά τη νομιμότητα της μεγάλης περιουσιακής κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα, καθώς διερευνούνται τα αδικήματα τη φοροδιαφυγή και το  ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα