ΑρχικήΕπικαιρότηταΚάντε περιήγηση στα διαμερίσματα The Ellinikon του Little Athens- Μαγεία

Κάντε περιήγηση στα διαμερίσματα The Ellinikon του Little Athens- Μαγεία

Το Little Athens είναι μια νέα και ζωντανή γειτονιά που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων κατοικιών και διαμερισμάτων σχεδιασμένων από αναγνωρισμένους τοπικούς και διεθνείς αρχιτέκτονες.

Θα παρέχει όλα τα οφέλη του The Ellinikon – το πάρκο, την εγγύτητα στην παραλία, μια αναπτυσσόμενη κοινότητα και μια ποικιλία προορισμών για ψώνια, φαγητό και ποτό, καθώς και εγκαταστάσεις ευεξίας.

Οι εργασίες για τον μεγαλύτερο παραθαλάσσιο, πράσινο, αστικό ουρανοξύστη της Μεσογείου, ύψους 200 μέτρων και 50 ορόφων, που φέρει την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου και πολυβραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners (οι κατασκευαστές του είναι η κοινοπραξία Bouygues-Intrakat, ενώ η Jacobs-Mace είναι project manager), θα ολοκληρωθούν στο πρώτο μισό του 2026, οπότε και θα είναι έτοιμος να δεχτεί τους ενοίκους του.

Οι 171 κατοικίες του Πύργου είναι sold out, όπως και οι υπόλοιπες 143 οικιστικές μονάδες στο παραλιακό μέτωπο (28 οικόπεδα με βίλες και 115 σπίτια στο συγκρότημα- condos- διαμερισμάτων και διπλοκατοικιών με χαμηλές κατασκευές, το «Cove Residences»), με τα νούμερα να επιβεβαιώνουν την υψηλή ζήτηση για τα σπίτια στην περιοχή.

Ένα εμβληματικό συγκρότημα οργανικών κτιριακών σχηματισμών που έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίζουν και να έχουν άμεση πρόσβαση στον πολυσύχναστο κεντρικό πεζόδρομο και εύκολη σύνδεση με τις πολλές εγκαταστάσεις του The Ellinikon. Τα κτίρια διαθέτουν επίσης λιανικό εμπόριο γειτονιάς στο ισόγειο για να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους της.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΙ ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ