Κασιδιάρης: Έρχονται αυστηρότερα μέτρα – Πιθανή η απαγόρευση επικοινωνίας

11 mins read

Το ενδεχόμενο σκληρών ποινών αντιμετωπίζει ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, που φέρεται ότι παραβίασε την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών, που του επέτρεπε να επικοινωνεί από το τηλέφωνο του σωφρονιστικού καταστήματος Δομοκού μόνο με την οικογένειά του για οικογενειακά θέματα.

Στις 7 Οκτωβρίου, με εντολή της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, του είχε γίνει απαγόρευση επικοινωνίας με οποιονδήποτε πέραν των συγγενών του και του δικηγόρου του.

Πληροφορίες που επικαλείται το cnn.gr αναφέρουν ότι η κ. Νικολάου, θα ζητήσει άμεσα τον σκληρό πειθαρχικό έλεγχο του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, ο οποίος παράκουσε τις εντολές και προβαίνει ξανά σε παράνομες ενέργειες.

Δεν αποκλείεται, εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Κασιδιάρης προκλητικά προβαίνει σε ρατσιστικά, φασιστικά παραληρήματα από τηλεφώνου, να υπάρξει ακόμη και η διακοπή των τηλεπικοινωνιών του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, δεν θα αποκλειόταν και η μετακίνησή του από το κελί του άνω ορόφου που βρίσκεται τώρα σε διαφορετικό κελί και με άλλους συγκρατούμενους.

Η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έρευνα, για το εάν έκαναν τον ενδεδειγμένο έλεγχο, έτσι όπως είχε οριστεί στην απόφαση που είχε ληφθεί. Αν δηλαδή η διεύθυνση των φυλακών ή συγκεκριμένοι υπάλληλοι άσκησαν πλημμελή καθήκοντα ή έκαναν τα «στραβά μάτια» στον Κασιδιάρη.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες, τουλάχιστον δύο φορές το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, πήρε τηλέφωνο, όχι σε οικείους του, και έκανε διάγγελμα το οποίο ηχογραφήθηκε.

Facebook Comments