Καταδρομική του Ρουβίκωνα στο σπίτι της διοικήτριας του Άγιου Σάββα

7 mins read

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν καταδρομική και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι της διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Όλγας Μπαλαούρα, έγραψαν το βράδυ της Τρίτης.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Μπαλαούρα, κάτω τα ξερά σου από τους εργαζόμενους του Αγίου Σάββα» έγραψαν με μαύρη μπογιά τα μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του γκαράζ του σπιτιού της Όλγας Μπαλαούρα στο Γέρακα.

Μάλιστα, ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία από το σύνθημα αλλά και κείμενο γιατί έκανε την «παρέμβαση» στο σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί μεγάλη διασπορά κορονοϊού στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», το οποίο δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς. Έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό τόσο εργαζόμενοι (γιατροί και νοσηλευτές) όσο και ασθενείς, ενώ περισσότεροι από 25 γιατροί και νοσηλευτές έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Πριν από μερικές μέρες, ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων, Κωνσταντίνος Καταραχιάς είχε δηλώσει στο OPEN ότι «η διοίκηση έκανε ΕΔΕ σε εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί».

Και ο Ρουβίκωνας στο κείμενό του κάνει αναφορά στην ΕΔΕ και επιτίθεται στη διοικήτρια του νοσοκομείου.

Facebook Comments