ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαταθέτει ξανά σήμερα η 24χρονη Γεωργία - «Παλεύω για όλες τις γυναίκες»

Καταθέτει ξανά σήμερα η 24χρονη Γεωργία – «Παλεύω για όλες τις γυναίκες»

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τις εξελίξεις της υπόθεσης βιασμού της 24χρονη Γεωργίας Μπίκα, με όλη την Ελλάδα να βρίσκεται στο πλευρό της.

Η 24χρονη κοπέλα αναμένεται να δώσει νέα, συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την καταγγελία για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε μία ιστορία που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Όπως τονίζουν, δε, πηγές από το περιβάλλον της κοπέλας, είναι διατεθειμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω σε αυτή την ιστορία, καθώς θέλει να γίνει παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που μπορεί να έχουν βιώσει μία αντίστοιχη κατάσταση.

Μάλιστα, η 24χρονη Γεωργία μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι παραμένει σε κατάσταση σοκ και παλεύει με τη βοήθεια ψυχολόγου να βρει τη δύναμη για να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί.

«Είμαι σε μία κατάσταση που προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου, να δυναμώσω, ώστε να αποδείξω την όλη αλήθεια».

Η 24χρονη έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές και να μην φοβούνται. «Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Πρέπει όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές, να μην φοβούνται, δεν πρέπει ένα θύμα να φοβάται. Το θύμα είναι θύμα. Δεν γίνεται ένα θύμα να σκέφτεται μη μου κάνουν κακό. Αν δεν μιλούσα θα ήμουν όλη μου τη ζωή, έτσι».

 

Τι θα καταθέσει 

Η 24χρονη θα βρεθεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να καταθέσει για τέταρτη φορά σχετικά με όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο ξενοδοχείο.

Πληροφορίες του thesstoday.gr, αναφέρουν πως στην σημερινή κατάθεσή της, η Γεωργία θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα παρουσιάσει την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών της, καθώς και τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο βράδυ με τον διοργανωτή του πάρτι.

Η Γεωργία Μπίκα έχει ήδη καταθέσει δύο φορές και σήμερα θα είναι η τρίτη φορά που θα προσέλθει για κατάθεση, περιγράφοντας εκ νέου τα όσα βίωσε.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε, κάθε μέρα που περνά θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, γεγονός που από μόνο του κάνει τη σημερινή της κατάθεση εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη της έρευνας.

Kαταθέτουν νέοι μάρτυρες

Την Παρασκευή αναμένεται να βρεθούν στον ανακριτή η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευε στο πάρτι, ώστε να ρίξει φως με την κατάθεσή της σχετικά με τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ. Παράλληλα, θα καταθέσει τόσο ο εργοδότης της όσο και ένας φίλος του, οι οποίοι το επόμενο πρωί βρήκαν τη Γεωργία σε άθλια κατάσταση.

Σημειώνεται πως ο εργοδότης της θα μιλήσει και για τα όσα συνέβησαν πριν το πάρτι, καθώς η Γεωργία ήταν σε ρεβεγιόν στο σπίτι του πριν πάει στο ξενοδοχείο.