ΑρχικήΕπικαιρότηταΚατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου - Ο,τι βλέπεις...

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου – Ο,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τις στιγμές αγωνίας που πέρασε όταν το σπίτι της στην Παλλήνη κινδύνευσε από τη φωτιά. Όπως ενημέρωση η αθλήτρια το σπίτι διασώθηκε χάρη στον μπαμπά της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ένας χρήστης που τη ρώτησε αν το σπίτι τους κάηκε και έβαλε ένα emoji που… κλαίει από τα γέλια (!) έλαβε την «πληρωμένη» απάντηση της αθλήτριας που τον αποκάλεσε «πολιτικοποιημένο γουρούνι».

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος. Και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.


«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

 

Μητέρα Στεφανίδη: “Είμαι σε σοκ, το σπίτι μου σώθηκε, συγγνώμη εάν προκάλεσα αναστάτωση”

Η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, μητέρα της Ολυμπιονίκη και πρώην δημοτική σύμβουλος της Ρένας Δούρου, την Τρίτη μέσω των social media είχε κάνει έκκληση για το σπίτι τους που κινδύνευσε από τις φλόγες.

«Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας».

Τελικά το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη γλίτωσε από τη φωτιά. Η μητέρα της βρέθηκε έξω από το σπίτι τους και σε δηλώσεις που έκανε περιέγραψε πώς τελικά κατάφερε ο σύζυγός της μαζί με τους υπόλοιπους άνδρες της γειτονιάς να σώσουν τα σπίτια.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση επισημαίνοντας ωστόσο ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί όμως άλλες οικογένειες στο συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Αναλυτικά όσα είπε: “Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά.

 

Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση.

Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο”.

Ξέσπασε ο πατέρας της Στεφανίδη: «Να παραιτηθεί ο άχρηστος Πατούλης»

Επίθεση προς τον Γιώργο Πατούλη εξαπέλυσε ο πατέρας της Κατερίνα Στεφανίδη για την φωτιά στο Πανόραμα της Παλλήνης.

«Από χθες το βράδυ. Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές», ξεκαθαρίζοντας πως τελικά το δικό του σπίτι δεν κάηκε, αλλά υπέστησαν ζημιές τα διπλανά.

Μάλιστα, στη συνέχεια ξέσπασε ενάντια στον Γιώργο Πατούλη, καλώντας τον να παραιτηθεί από την θέση του Περιφερειάρχη, χαρακτηρίζοντάς τον άχρηστο.