ΑρχικήΕπικαιρότηταΚατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στη θέα του δολοφόνου του γιου της Ρουπακιά

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στη θέα του δολοφόνου του γιου της Ρουπακιά

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από το Χρυσή Αυγή, βρέθηκε σήμερα στη Δίκη της Χρυσής Αυγής μπροστά στο δολοφόνο του γιου της, Γιώργο Ρουπακιά.

Όταν πέρασε από δίπλα της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και κατέρρευσε κλαίγοντας μέσα στη δικαστική αίθουσα. Τότε ο πρόεδρος τη ρώτησε αν είναι εντάξει και αν θέλει να βγει από την αίθουσα και εκείνη του απάντησε ότι απλώς ταράχτηκε και δε χρειάζεται να διακόψει τη διαδικασία.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς μάλιστα καθυστέρησε σήμερα στο δικαστήριο και πήγε με συνοδεία αστυνομικών από το σπίτι του, καθώς έχει αποφυλακιστεί και βρίσκεται σε κατ’ οίκον εδώ και περίπου τρία χρόνια. Συνολικά 14 από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση Φύσσα προσήλθαν σήμερα στο εδώλιο Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Όπως κάθε φορά, οι κατηγορούμενοι ως διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος, απουσίαζαν. Η διαδικασία συνεχίζεται με σχολιασμό των συνηγόρων των κατηγορουμένων επί των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης.