Κιβωτός του Κόσμου: «Μπαμπά, πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο» έλεγε ο 9χρονος τρόφιμος στην Καλαμάτα

8 mins read

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται πως έχουν πάρει οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «οι Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Πατέρας καταγγέλλει κακοποιητικές συμπεριφορές στον 9χρονο γιο του, ο οποίος τώρα φιλοξενείται στη δομή της Καλαμάτας ενώ τα δύο προηγούμενα έτη φιλοξενούνταν στη δομή της Άνοιξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, σε μία πρόσφατη επίσκεψή του στον 9χρονο γιο του, ο μικρός του αποκάλυψε ότι ζει σε μία κόλαση.

Το παιδί ανέφερε ότι ερχόταν αντιμέτωπο με πολλές συνέπειες εάν δεν συμμορφωνόταν με αυτό που θέλουν οι παιδαγωγοί. Ο 9χρονος κατήγγειλε επίσης ότι τον έβαζαν σε σκοτεινά δωμάτια, τον έβαζαν να πλένει και αν δεν το έκανε σωστά θα είχε πολύ μεγάλη «συνέπεια».

Μάλιστα, ανέφερε και ξυλοδαρμό από παιδαγωγό, τόσο στη δομή της Άνοιξης όσο και στη δομή της Καλαμάτας.

Ο πατέρας είπε ότι κατήγγειλε το γεγονός του ξυλοδαρμού του παιδιού στην αστυνομία πριν 9 μήνες και από τότε δεν έχει πάρει καμία απάντηση.
Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί ξέσπασε σε κλάματα και της είπε «θεία πάρε με από εδώ μέσα».

Δείτε το απόσπασμα: 

Facebook Comments