ΑρχικήΕπικαιρότηταΚολωνός: Κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης

Εξηγήσεις καλείται να δώσει η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, σχετικά με τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου, η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη 37χρονη «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη 37χρονη, ημεδαπή με ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση Σε συνέχεια του από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου, συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.