ΑρχικήΕπικαιρότηταΚολωνός - Πατέρας 53χρονου: «Έδινε σε όλους, μεγάλωσε μέσα στα λεφτά, στα...

Κολωνός – Πατέρας 53χρονου: «Έδινε σε όλους, μεγάλωσε μέσα στα λεφτά, στα πούπουλα»

Να υπερασπιστεί τον γιό του προσπαθεί ο πατέρας του 53χρονου από τον Κολωνό, ο οποίος μιλώντας στο Tlive,  αρνήθηκε να πιστέψει όλα έχουν ακουστεί και γραφτεί σε βάρος του τελευταία 24ωρα.

«Είναι ένα παιδί λεβέντης, δεν του έχει λείψει τίποτα, μεγάλωσε μέσα στα λεφτά, στα πούπουλα, είναι ένας άριστος επαγγελματίας…» είπε αρχικά ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Όπως είπε στη συνέχεια, «όποτε ανέβαινα στην Αθήνα του έλεγα κόψε το χέρι σου λίγο… έδινε σε όλους», αναφερόμενος στις φιλανθρωπίες που έκανε ο 53χρονος.

Σε ερώτηση για το 12χρονο κορίτσι και αν το είχε δει ποτέ, απάντησε πως «όχι δεν το είδα (το κορίτσι), δεν μπορώ να πω τίποτα».

Και συνέχισε, σε έντονο ύφος, όταν ρωτήθηκε για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του: «Σοβαρά μιλάτε τώρα; Ο γιος μου δεν μπορεί να το έκανε αυτό για τα λεφτά… Δεν είχε ανάγκη για χρήματα, αν είχε θα του έδινα. Εγώ του είχε δώσει 40 εκατομμύρια για να αγοράσει το σπίτι του».

«Ήθελε να ανοίξει μουσείο (με παλιά προϊόντα), του έδωσα και εγώ ένα μαχαίρι», συνέχισε ο πατέρας του, αναφερόμενος στα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του 53χρονου.