Κορωνοϊός: Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς στα Τρίκαλα

10 mins read

Το γλέντι, που είχαν στήσει Ρομά στον οικισμό του Κηπακίου στα Τρίκαλα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας, αλλά οι συστάσεις που τους έγιναν να το διαλύσουν επειδή παραβίαζαν την απαγόρευση για τις συναθροίσεις έγιναν αιτία να ξεσπάσουν επεισόδια.

Ειδικότερα, ένας από τους συνδαιτυμόνες κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών και άρχισε να χτυπά με τα χέρια του το περιπολικό, ενώ δύο γυναίκες τους επιτέθηκαν προσπαθώντας να τον αποσπάσουν από τα χέρια τους όταν συνελήφθη.

Παράλληλα, άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού πετούσαν «βροχή» από πέτρες κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν από αυτούς,  οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

Στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα ενισχύσεις και συνελήφθησαν τόσο ο άνδρας όσο και οι δυο γυναίκες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων και τους ασκήθηκαν διώξεις για αντίσταση, απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι επεισόδιο μεταξύ δύο 38χρονων Ρομά, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα στην περιοχή του Αγρινίου. Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας προκάλεσε αρχικά φθορές με τα χέρια του στο όχημα της γυναίκας, η οποία «απάντησε» προκαλώντας ζημιές με πέτρες στο δικό του όχημα! Τελικά, αλληλομηνύθηκαν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν παραπέμποντάς τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Facebook Comments