ΑρχικήΕπικαιρότηταΚως: «Δεν έκανα τίποτα» λέει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές- Την παράδοσή...

Κως: «Δεν έκανα τίποτα» λέει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές- Την παράδοσή του ζητά η Πολωνία

Προθεσμία για την Τέταρτη στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί, πήρε ο νεαρός από το Μπαγκλαντές.

Είχε συλληφθεί για αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ο 32χρονος,όπως δήλωσε ο δικηγόρος του εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες.

Νωρίτερα, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας εμφανίστηκαν η μητέρα και ο 28χρονος φίλος της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω. Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικός του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αφού οι αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας.

Στη Ρόδο για νεκροψία -νεκροτομή η σορός της 27χρονης

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφος της.

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποίαβρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ 

Την παράδοση του υπόπτου για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ζήτησε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ματέους Μοραβιέτσκι.

 

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ