ΑρχικήΕπικαιρότηταΚουτσελίνη για Ευαγγελάτο: «Είναι τραγικό από έναν δημοσιογράφο του επιπέδου του»

Κουτσελίνη για Ευαγγελάτο: «Είναι τραγικό από έναν δημοσιογράφο του επιπέδου του»

Στην αναπαραγωγή της είδησης, για σχόλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε forum, αναφέρθηκε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επισημαίνοντας ότι σε πολλές ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές δεν ανέφεραν την πηγή.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πήρε τον λόγο και ανέφερε ευθέως το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου, θεωρώντας την πράξη, που καταγγέλλει δημόσια, ως απαράδεκτη.

Η είδηση μεταδόθηκε τόσο από ιστοσελίδες όσο και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς ωστόσο να αναφέρεται η πηγή και το όνομα του Πέτρου Κουσουλού που είχε το ρεπορτάζ.

Δεν έχουν όνομα τα κανάλια; Γιατί δεν λέτε που το είδατε; Στον κύριο Ευαγγελάτο το είδατε. Γιατί βάζετε εμένα να το πω; Εμείς αν πάρουμε κάτι, θα το δείξουμε. Ο κύριος Ευαγγελάτος το είδε αυτό, έπαιξε παντού από την εκπομπή μας. Είναι τραγικό από ένα δημοσιογράφο του επιπέδου του Ευαγγελάτου, να μην αναφέρει την πηγή. Εγώ τον έχω πολύ ψηλά, για να μην αναφέρει την πηγή ανθρώπου που έχει δουλέψει γι’ αυτό” είπε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια στην ομάδα της εκπομπής της.