ΑρχικήΕπικαιρότηταΞανά με Γαϊτάνο τα νέα πασχαλινά σποτ των Jumbo (video)

Ξανά με Γαϊτάνο τα νέα πασχαλινά σποτ των Jumbo (video)

Τα Jumbo μας έχουν συνηθίσει με ευφάνταστες διαφημίσεις κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα. Και φέτος, λοιπόν, δεν έσπασαν την «παράδοση». Ο Πέτρος Γαϊτάνος και πάλι πρωταγωνιστής.

Φυσικά, οι φετινές διαφημίσεις του Jumbo είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Οι εκκλησίες θα είναι κλειστές, οι μετακινήσεις απαγορεύονται και όλοι θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα στα σπίτια μας.

Τα Jumbo, βασισμένα στην παράδοση των πασχαλινών ευφάνταστων διαφημίσεων και στηρίζοντας το «Μένουμε Σπίτι», έβγαλαν δύο σποτ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο, ο οποίος, από το σπίτι του, μας δείχνει γιατί φέτος πρέπει να Μείνουμε Σπίτι!

 

Jumbo σποτ: «Είδατε τι μπορούμε να πάθουμε όταν βγαίνουμε έξω το Πάσχα»

Ετσι, με αφορμή εκείνο το σποτ που έδειχνε τον Πέτρο Γαϊτάνο να αρπάζει φωτιά, ο τραγουδιστής μας λέει ότι «Είδατε τι μπορούμε να πάθουμε όταν βγαίνουμε έξω το Πάσχα;» και ακολούθως συμβουλεύει: «Αυτό το Πάσχα Μένουμε Σπίτι».

 

 

Jumbo σποτ: Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια

Και με αφορμή το σποτ με τον Πόντιο Πιλάτο, ο Πέτρος Γαϊτάνος ακούγεται να λέει «Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος. Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι».