ΑρχικήΕπικαιρότηταΛαμπρόπουλος: «Υπάρχει εικόνα για το κίνητρο αν αποδειχθεί δολοφονία ο θάνατος της...

Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει εικόνα για το κίνητρο αν αποδειχθεί δολοφονία ο θάνατος της Μαλένας» (VIDEO)

Στο θέμα του θανάτου της Μαλένας αναφέρθηκε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζοντας πως αν αποδειχθεί δολοφονία, υπάρχει και το κίνητρο.

Ήταν το- πρώτο χρονικά και μεσαίο ηλικιακά- παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή το 2019, σε μια περίοδο που οι σχέσεις Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη ήταν καλές και δεν φαίνεται να υπήρχαν εντάσεις.

Όπως είπε, λοιπόν, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης 7ης Απριλίου στην εκπομπή του MEGA, Live News, «έχουμε μια εικόνα τι μπορεί να εξηγεί αν πρόκειται για δολοφονία ο θάνατος της Μαλένας, καθώς μέχρι τότε το ζεύγος είχε άριστες σχέσεις…».

Ερωτηθείς σχετικά από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος απάντησε:

«Υπήρξε κάποιο πρόβλημα ότι το ζήτημα αυτό μπορεί να προκαλούσε διάσπαση του ζευγαριού… με το κίνητρο θα μπορούσε να είναι το ότι η θεραπεία της Μαλένας ήταν πολύ πιο σύνθετη από ό, τι πίστευαν αρχικά».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 11:00 του παρακάτω βίντεο:




 

Αυτό είναι το άλλοθι που δίνει η αδερφή της για την Ίριδα

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, το άλλοθι που θα δώσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, περιέγραψε στην ίδια εκπομπή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σημειώνεται, πως αιτία θανάτου της Ίριδας έχει καταγραφεί ένα σπάνιο πρόβλημα καρδιάς. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, η 33χρονη και η αδερφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», στο MEGA.

Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στις Ίριδα και ξαναγύρισε πίσω.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της 33χρονης θα υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα, και κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.